• 86 18 51 11
  • bazaren@fairbutik.dk
  • Følg os
Butikkens logo

Danmarks største udvalg af Fair Trade varer

Vi sender varer til hele landet. Ring til 86 18 51 11 eller skriv til bazaren@fairbutik.dk, så oplyser vi dig om fragtpriser og betaling. Vi sender varerne, når betaling er modtaget.

 

Revolution in Business

Video om den gammeldags måde at handle og om Fair Trade:

Fair Trade Bazaren ligger i hjertet af Aarhus. Vi specialiserer os i:

Hængekøjer og hængestole. Når sæsonen starter i april, har vi mere end 100 modeller at vælge mellem. De fleste er fra El Salvador. Men der kan også være modeller fra Brasilien, Colombia, Indien og Bangladesh.

Dørmåtter af kokosbast fra Bangladesh og andre dørmåtter fra Indien. Mange af måtterne fra Bangladesh er formet som Hund, Kat, Elefant, Flodhest osv. De er flettet med en teknik, der gør dem utrolig solide.

Kurve til alle formål fra mange lande, bl.a. Madagaskar, Kenya, Ghana, Bangladesh og Vietnam.

Alpaka strømper fra Peru. Mange størrelser og farver.

Under Galleri finder du billeder og priser på et lille udsnit af vore varer.

I 2022 var 89,12 % af Fair Trade Bazarens varer “Guaranteed Fair Trade”-varer. De resterende 9,86 % var: a) Varer, hvor vi selv vurderer, at leverandøren efterlever de mest centrale krav til Fair Trade-certificering. b) Varer fremstillet i tilknytning til bistands-projekter. c) Verdensmusik. d) Bæreposer og tilbehør til hænge-møbler og pudebetræk, dvs. kroge, stativer og inderpuder.

Postkort 4.Garanteret Fair Trade billede
Logo

© fairtradebazaren.dk 2023 Alle rettigheder forbeholdes.

Fair Trade Bazaren åbnede i 1993 og er i dag en af landets mest erfarne Fair Trade butikker. Det er en forening drevet i fællesskab af personlige medlemmer og den ene af butikkens stiftere, U-landsforeningen Svalerne i Aarhus. Til daglig passes den af ansat personale i samarbejde med ca. 30 frivillige.

  • Address: Guldsmedgade 8A, 8000 Aarhus
  • CVR-nr: 17198394
  • 86 18 51 11
  • bazaren@fairbutik.dk
  • Følg os