• 86 18 51 11
  • bazaren@fairbutik.dk
  • Følg os

Danmarks største udvalg af Fair Trade varer

Vi sender varer til hele landet. Ring til 86 18 51 11 eller skriv til bazaren@fairbutik.dk, så oplyser vi dig om fragtpriser og betaling. Vi sender varerne, når betaling er modtaget.

Video om den gammeldags måde at handle og om Fair Trade: https://wfto.com/jointhebusinessrevolution/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Fair Trade Bazaren ligger i hjertet af Aarhus. Vi specialiserer os i:

Vi har byens mest spændende kort, flot keramik fra Sydafrika, filtsko fra Nepal, Jesussandaler fra Palæstina, børnesikret legetøj fra Sri Lanka, smykker fra mange lande, solcelledrevne lamper, papir lavet af elefantmøg, New Age-varer, og små ting der bringer dig i godt humør samt lækker økologisk chokolade og økologisk kvalitetskaffe …. . . . ….. og meget mere!

Mange af varerne er lavet af genbrugsmaterialer, bl.a. det store udvalg af flotte quiltede saritæpper fra Bangladesh.

Under Galleri finder du billeder og priser på et lille udsnit af vore varer.

Som underpunkt til Galleri finder du specielle menuer med Hængekøjer, Kurve og Måtter.

Vi sender varer til hele landet. Ring til 86 18 51 11 eller skriv til bazaren@fairbutik.dk, så oplyser vi dig om fragtpriser og betaling.

www.wfto.com

I 2021 var 90,14 % af Fair Trade Bazarens varer “Guaranteed Fair Trade”-varer. De resterende 9,86 % var: a) Varer, hvor vi selv vurderer, at leverandøren efterlever de mest centrale krav til Fair Trade-certificering. b) Varer fremstillet i tilknytning til bistands-projekter. c) Verdensmusik. d) Bæreposer og tilbehør til hænge-møbler og pudebetræk, dvs. kroge, stativer og inderpuder.

Logo

© fairtradebazaren.dk 2023 Alle rettigheder forbeholdes.

Fair Trade Bazaren åbnede i 1993 og er i dag en af landets mest erfarne Fair Trade butikker. Det er en forening drevet i fællesskab af personlige medlemmer og den ene af butikkens stiftere, U-landsforeningen Svalerne i Aarhus. Til daglig passes den af ansat personale i samarbejde med ca. 30 frivillige.

  • Address: Guldsmedgade 8A, 8000 Aarhus
  • CVR-nr: 17198394
  • 86 18 51 11
  • bazaren@fairbutik.dk
  • Følg os